Филмски грабеж во експозитурата на „Халк банка“ – кон вработените впериле „калашникови“

Маскирани вооружени разбојници пред околу два часа ја ограбиле екоспозитурата на „Халк банка“ на Качанички пат кон Визбегово.

Според првичните информации, вооружените лица влегле во банката и им се заканиле на вработените, потоа одзеле непозната сума пари и избегале од местото со автомобилот со кој биле и дојдени пред да го извршат грабежот.

Се очекуваат подетални информации од МВР.

фото илустрација …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close