(ВИДЕО) Градоначалникот Константин тропа на тапан и слави со Египќаните и „Мрежа Шемо“

Константин уште во првите часови станува несекојдневен градоначалник ! Се славеше со трактори, се пееше песната „Докторе“ а во Воска градоначалникот тропаше на тапан, па дури и се качи на тапанот !

Градоначалникот на Охрид Константин Георгиески во раните утрински часови наврати и во ресторанот каде е централниото собиралиште на „Мрежа Шемо“ кои заедно со „Египќани Охрид“ дадоа значаен дел во победата која беше остварена денес во Охрид.

Видно расположен Константин тропаше на тапан, и се качи на стол додека свиреше музичкиот оркестар.

Според приложеното , докторот градоначалник има и чувство за ритам.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close