Уште 30 денови до ОХРИД ТРЧАТ

Уште точно 30 дена преостануваат до третото издание на Атлетскиот викенд Охрид трчаТ, кој заслужено го носи епитот спортски настан број еден во нашиот град.

 

Подготовките на организаторите за „Ohrid running weekend“ се во полн ек. Викендот 31 мај, 1 и 2 јуни ќе биде во знакот на дружењето, трчањето и уживањето во убавините кои може само Охрид да ги понуди.

 

Пријавувањето за учество на „Охрид трчаТ“ трае до 26 мај, а тоа може да се изврши на официјалната страна Оhridtrcat.mk.

Уште точно 30 дена преостануваат до третото издание на Атлетскиот викенд Охрид трчаТ, кој заслужено го носи епитот спортски настан број еден во нашиот град.

 

Подготовките на организаторите за „Ohrid running weekend“ се во полн ек. Викендот 31 мај, 1 и 2 јуни ќе биде во знакот на дружењето, трчањето и уживањето во убавините кои може само Охрид да ги понуди.

 

Пријавувањето за учество на „Охрид трчаТ“ трае до 26 мај, а тоа може да се изврши на официјалната страна Оhridtrcat.mk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close