ВИДЕО: Според Шилегов, новинарите ништо не разбираат

Градоначалникот на Град Скопје дрско и безобразно ги навреди новинарите. Телма објави видео од изјава на градоначалникот Петре Шилегов во која тој вели дека со гасификацијата ќе се обезбеди почиста средина, а доколку градот Скопје ја добие на управување топловодната мрежа на тој начин ќе се помогне и на посиромашните граѓани.

Веднаш по изјавата, Шилегов се сврте кон министерот Спасовски и му шепна дека новинарите не разбираат.

Видеото можете да го погледнете тука

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close