(ВИДЕО) Охриѓани си ја вратија некогашната „Градска плажа“

Градот е преполн, концертно туристичкиот шпиц е во полн ек. Денес „Кеј Македонија“ во Охрид овие денови е претворен ( или вратен како што си бил порано ) во „Градска плажа“ на жителите на Охрид. Кејот е полн со капачи, лежалки, чадори за сонце, а тревникот, клупите и плочникот се премали за да ги примат … Продолжи со читање (ВИДЕО) Охриѓани си ја вратија некогашната „Градска плажа“