(ФОТО) “Македонски шуми”- подружница Охрид извршија пошумување на Врбјанска шума

Изминативе денови од страна на надлежните екипи на “Македонски шуми”, подружница Охрид беше извршено пошумување со млади борчиња на Врбјанска шума.

 

 

Close