Градоначалникот Пецаков изврши увид на улиците “Будва” и “Винковачка”

Денеска бев на увид на градежните активности за поставување на нова фекална канализација на улиците „Будва“ и „Винковачка“.
Според проектот, на улицата „Будва“ фекалната канализација е во должина од 225 метри, а се поставуваат Ф300 цевки, додека на улицата „Винковачка“ е 135 метри и се поставуваат Ф200 цевки.
Вкупната вредност на проектот изнесува 1 977 516 денари, пишува во својата ФБ објава градоначалникот Пецаков.
Close