(ВИДЕО) Товарно возило предизвика сообраќаен проблем на патниот правец Струга – Охрид

Товарно возило предизвика сообраќаен проблем на патниот правец Струга – Охрид. Сообраќајот се одвива нормално, но возачите треба да бидат стрпливи.

Close