(ВИДЕО) Сообраќајна несреќа кај Охридската гимназија

Сообраќајна несреќа кај Охридската гимназија. Очевидци за Охрид 1 кажуваат дека случајно во момонтот на насреќата поминала и брза помош, која веднаш застанала да види дали има повредени во истата.

СВР во моментов врши увид.

Close