Мегармаркет Миса – атрактивно место за пазарење

 

Судејќи според она што го видовме, Струга на 21.4.2019 ќе го добие еден од најголемите и најдобро снабдените маркети во земјава. Мегамаркетот МИСА на кој се работат последните подготовки ќе им понуди на своите муштерии најдобра услуга, зголемен асортиман, олеснето пазарење, слободна паркинг зона, како и свежо зготвени јадења, пекарница и рибарница. Пазарење за мерак!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close