(АУДИО) ДВЕ НОВИ БОМБИ: Да не излага ВМРО-ДПМНЕ пред Собрание оти има лица со фантомки

Две нови бомби се објавени на мрежата „Јутуб“ од корисникот „Илија Громовник“. Во првиот разговор се слуша како се дава наредба ВМРО-ДПМНЕ да не излага на протести пред Собрание, оти имало лица со фантомки. Вториот разговор се однесува на судијата Јово Вангеловски. Сеуште не е познато кој стои зад профилите на социјалните мрежи на кои […]

The post (АУДИО) ДВЕ НОВИ БОМБИ: Да не излага ВМРО-ДПМНЕ пред Собрание оти има лица со фантомки appeared first on Скопје1.мк.

Две нови бомби се објавени на мрежата „Јутуб“ од корисникот „Илија Громовник“.

Во првиот разговор се слуша како се дава наредба ВМРО-ДПМНЕ да не излага на протести пред Собрание, оти имало лица со фантомки.

Вториот разговор се однесува на судијата Јово Вангеловски.

Сеуште не е познато кој стои зад профилите на социјалните мрежи на кои втор ден се објавуваат прислушкувани разговори.

 

The post (АУДИО) ДВЕ НОВИ БОМБИ: Да не излага ВМРО-ДПМНЕ пред Собрание оти има лица со фантомки appeared first on Скопје1.мк.

Close