ХИТ ВИДЕО: Највеселиот дедо на митинг од ВМРО-ДПМНЕ

На Фејсбук беше објавено видео од повозрасен маж кој е вистинска атракција на еден од митинзите на ВМРО-ДПМНЕ, додека игра, пее и се весели со македонското знаме.

The post ХИТ ВИДЕО: Највеселиот дедо на митинг од ВМРО-ДПМНЕ appeared first on Скопје1.мк.

На Фејсбук беше објавено видео од повозрасен маж кој е вистинска атракција на еден од митинзите на ВМРО-ДПМНЕ, додека игра, пее и се весели со македонското знаме.

Кога Гога би знаела се, би била ли кандидат на ВМРО-ДПМНЕ? 🙂

Posted by Seir on Thursday, April 18, 2019

The post ХИТ ВИДЕО: Највеселиот дедо на митинг од ВМРО-ДПМНЕ appeared first on Скопје1.мк.

Close