Пецаков: Одговорот е масовно да излеземе на 31 октомври за промени во Охрид!

Излезноста е клучот. Одговорот е масовно да излеземе на 31 октомври за промени во Охрид!
За Пештани, за Охрид, за Македонија!
-пишува во својата ФБ објава кандидатот за градоначалник од ВМРО ДПМНЕ, Кирил Пецаков
Close