Георгиески: Со проектот “Градски парк-Касарна” Охрид добива спортоско рекреативен комплекс

Со реализација на проектот „Градски парк-Касарна“, Охрид добива спортско-рекреативен комплекс по сите најсовремeни стандарди, а охриѓани добиваат атрактивен простор за забава и функционално искористување на слободното време.
➡Нови пешачки патеки, урбана опрема, цветни леи и фонтани,
➡Ново зелено подрачје со нискостеблесто зеленило и нови дрвореди,
➡Ново осветлување, игралишта со детски реквизити, летниковци и други интересни содржини,
➡Адреналински парк со сите забавни содржини и за деца и за возрасни,
➡Памп патека за велосипеди, ролери и скејтери,
➡Уредување на современи Голф терени,
➡Нова Трим патека.
✊Имаме најдобри планови и нудиме реални проекти за подобар развој на Охрид.
#НајдобротоЗаОхрид #Заокружи12
-пишува во својата ФБ објава кандидаот за градоначалник од СДСМ, Константин Георгиески.

 

Close