Во сообраќајна несреќа на ул.15 Корпус, повреден моторциклист

Предмалку се случи сообраќајна несреќа на улицата 15 корпус, помеѓу автомобил Голф 4 и мотор.

Дознаваме дека во несреќата повреден е моторциклистот.

 

Close