Пецаков: Израснав со охриѓани, живеам со охриѓани и има да работам за охриѓани!

Израснав со охриѓани, живеам со охриѓани и има да работам за охриѓани!
Јас и не знам поинаку!
Охриѓани го препознаа тоа и затоа ни ја дадоа поддршката во првиот круг.
На 31 октомври Охрид добива ВИСТИНСКИ ГРАДОНАЧАЛНИК кој гарантира нова и светла иднина!
-пишува во својата ФБ објава канидатот за градоначалник од ВМРО ДПМНЕ, Кирил Пецаков.
Close