Георгиески: На 31-ви октомври да се обединиме и Охрид да продолжи напред

Ајде заедно да продолжиме да го развиваме Охрид, да го направиме посакувано место за живеење и внимателно да ја чуваме неговата уникатна природа и историја!
📢На 31-ви октомври да се обединиме и Охрид да продолжи напред!
-пишува во својата ФБ објава кандидатот за градоначалник од СДСМ, Константин Георгиески
Close