Гимназиска крводарителска акција “Спаси живот, дарувај крв”

Под мотото “Спаси живот, дарувај крв” охридските гимназијалци денеска во периодот од 9-12 часот организираат крводарителска акција.

Крводарителската акција ќе се одржи во Службата за трансфузиона медицина при охридската Општа болница.

Close