Георгиески: Се кријат под превезот на некакви промени, а планираат повторно да донесат само поделби

Се кријат под превезот на некакви промени, а планираат повторно да донесат само поделби.
Затоа, да ја искористиме дадената шанса и да ја зачуваме слободата!
Охрид е на сите граѓани!
-пишува во ФБ објавата кандидаттот за градоначалник од СДСМ, Константин Георгиески.
Close