Отворен штабот на на ВМРО-ДПМНЕ ОК Дебрца во Охрид

Поддршката доаѓа од сите страни.
Вечерва на отворањето на штабот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Дебрца во Охрид.
Заедно сите одиме на уште поголема победа на 31 октомври.
-пишува во ФБ објавата кандидатот за градоначалник од ВМРО ДПМНЕ, Кирил Пецаков.
Close