Пецаков: Граѓаните има да одлучуваат за сопствените средства, а општината има да биде транспарентна и отчетна

Мојот данок има да биде потрошен за нови спортски игралишта во Видобишта и Велгошти, за нова улица во Лакочереј или пак за нов парк и за многу други проекти во општината, а не да заврши за непродуктивни трошоци.

Граѓаните има да одлучуваат за сопствените средства, а општината има да биде транспарентна и отчетна.

Охриѓани има да бидат господари на своите проекти затоа што тие плаќаат за својот проект за реазлизација во градот.
#Заокружи7
#ПромениПроектиПобеди

-пишува во својата ФБ објава, кандидатот за градоначалник од ВМРО ДПМНЕ, Кирил Пецаков.

Close