Пецаков: Гарантитраме квалитетен равој на Охрид

Гарантитраме квалитетен равој на Охрид.
✔️РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ПЛОШТАДОТ „КРУШЕВСКА РЕПУБЛИКА“
Плоштадот „Крушевска Република“ има да добие нов и модерен изглед, а со тоа граѓаните и туристите добиваат ново уредено катче. На плоштадот му е потребно дополнително уредување, треба да се постават канделабри и тој да биде осветлен со лед светилки, да се изгради фонтана, да се постават садници и клупи, канти за отпадоци и друга урбана опрема во склоп на плоштадот.
Охрид заслужува да биде квалитетно место за живеење, со убаво уредени места каде што ќе се одржуваат познати културни и музички манифестации, како и места каде што охриѓани и туристите има да го поминуваат своето слободно време во релаксирање, разговор и одмор.
пишува во својата ФБ објава кандидато за градоначалник од ВМРО ДПМНЕ Кирил Пецаков.
Close