Утрово почувствуван земјотрес во Охрид

Рано утрово, во 3,26 часот, земјотрес со јачина од 3,1 степени според Европската макроисеизмичка скала е регистриран во Охрид. Епицентарот бил во близина на градот и на длабочина од 0,4 километри.

Close