Пецаков: Охриѓани, оваа битка е на нашата генерација во целост, наша заедничка битка за промени

Охриѓани, оваа битка е на нашата генерација во целост, наша заедничка битка за промени.
Да учествуваме во создавањето нова и светла иднина!
Да излеземе и да гласаме!
-пишува во својата ФБ објава, кандидатот за градоначалник од ВМРО ДПМНЕ Кирил Пецаков.
Close