Зекири за Ахмети: Јазикот оди каде што забот боли

Пратеникот, Мухамед Зекири, изјави дека нема да го коментира лидерот на ДУИ, Али Ахмети, кој во интервју за ТВ21 рече дека Зекири пред 7-8 години барал од него да биде пратеник на ДУИ. „Јазикот оди каде што забот боли“, изјави Зекири за „Фокус“, кој што вели дека тој досега се што имал за ДУИ и […]

The post Зекири за Ахмети: Јазикот оди каде што забот боли appeared first on Скопје1.мк.

Пратеникот, Мухамед Зекири, изјави дека нема да го коментира лидерот на ДУИ, Али Ахмети, кој во интервју за ТВ21 рече дека Зекири пред 7-8 години барал од него да биде пратеник на ДУИ.

„Јазикот оди каде што забот боли“, изјави Зекири за „Фокус“, кој што вели дека тој досега се што имал за ДУИ и за лидерот на партијата кажал јавно.

The post Зекири за Ахмети: Јазикот оди каде што забот боли appeared first on Скопје1.мк.

Close