Георгиески: Ги подобруваме условите за учениците

Ги подобруваме условите за учениците.
🏫За сите основни и средни училишта обезбедуваме:
▪️нови покриви,
▪️нова дограма,
▪️нови подови,
▪️нови енергетски ефикасни фасади,
▪️нови санитарни јазли,
▪️опремување на кабинетите и набавка на училишна опрема.
➡️Започнавме амбициозна програма за инвестиции и продолжуваме понатаму кон остварување на целта – Охрид да биде град со најсовремени стандарди во образованието.
-пишува во својата ФБ објава кандидатот за градоначалник од СДСМ Константин Георгиески.
Close