Георгиески: Реални проекти за Охрид

РЕАЛНИ ПРОЕКТИ за Охрид
➡️Нова улица „Јордан Мијалков“ и Реконструкција на улиците: ▪️„Партизанска“
▪️„Димитар Влахов“
▪️„Галичица“
▪️„7-ми Ноември“
▪️„Илинденска“
▪️„Шар Планина“
▪️„Даме Груев“
▪️„Момчило Јорданоски“
▪️„Бекир Алириза“
▪️„Веле Марко“
▪️„Винковачка“
▪️„Тетовска“
▪️„Ѓорче Петров“
📢Со сите успеси кои ги постигнавме во делот на инфраструктурата покажавме дека сме суштински поразлични од претходниците.
✊Продолжуваме заедно со граѓаните, да работиме за интересите на Охрид.
-пишува во својата ФБ објава кандидатот за градоначалник од СДСМ Константин Георгиески.
Close