Георгиески: Ние сме тие кои реализираат проекти

Ние сме тие кои реализираат проекти.
✔️Ние сме тие кои градат улици, канализации, водоводи, реконструираат училишта.
✔️Ние сме тие кои обезбедуваат подобри услови за развој на туризмот и подобра социјална сигурност за сите граѓани.
✔️Ние сме тие кои носат храбри одлуки и затоа од нас знаете што може да очекувате.
✊Охрид заслужува да оди напред, а охриѓани го заслужуваат најдоброто.
-пишува во својата ФБ објава кандидатот за градоначалник од СДСМ Константин Георгиески.
Close