Георгиески: Охрид покажа дека има капацитет за фер и демократски избори

Охрид денеска уште еднаш покажа дека има капацитет за фер, демократски, професионални и европски избори.
Упатувам благодарност и честитки до граѓаните кои го остварија своето право на глас! Гласавме за да го избереме најдоброто.
-пишува во својот ФБ статус кандидатот за градоначалник од СДСМ Константин Георгиески.
Close