Резултати од минута во минута ….

Охрид 1 од минута во минута неофицијално ви ги пренесува преброените гласови од изборните места.

Кирил Пецаков 10 000 гласови

Константин Георгиески 8 214 глас

Гоце Цветкоски 718

Close