Излезноста во Струга до 11 часот е 7 проценти

Според податоците кои постојано се пласираат на веб страницата од Државната изборна комисија, на територијата на општина Струга излезноста до 11 часот е 7 проценти.

Вкупно право на глас во оваа општина имаат 61 437 гласачи.

Close