Пецаков: Големите одлуки зависат од вас – да започнеме со обновата на урнисаното достоинство на Охрид!

Големите одлуки зависат од вас, мои охриѓани. Не смееме да останеме заглавени во хаосот поради безидејноста и проблемите создадени од власта. Не сме сите исти.
Казнете ги погрешните политики на власта со кои ја одзема нашата колективна иднина.
Ве повикувам на 17 октомври да излеземе сложно и заедно да победиме уште во првиот круг.
Поддржете нè и заедно да создаваме нова и светла иднина!
Храбро да чекориме заедно напред!
Да започнеме со обновата на урнисаното достоинство на Охрид!
За нас, за нашите деца!
Промените за Охрид доаѓаат, истакна во своето заврно обраќање кандидатот за градоначалник од ВМРО ДПМНЕ и колаицијата Кирил Пецаков.

Close