Георгиески: Реконструирана улицата „Марко Цепенков“

Реконструирана улицата „Марко Цепенков“ на потегот од кружниот тек на улица „Момчило Јорданоски“ до пресекот со улицата „Прва Македонска ударна бригада“.
✔️ Комплетна обнова и асфалтирање на коловозот
✔️ Поставување на нови рабници
✔️ Поплочување на пешачката патека
-пишува во својата ФБ објава кандидатот за градоначалник од СДСМ, Константин Георгиески.
Close