“Охрид има План Б”: Организирање на нова Цивилна заштита на градот

-Ќе иницираме организирање на нова Цивилна заштита на градот. Безбедноста на граѓаните и спречувањето на катастрофи и несакани последици , секако мора да биде на прво место, велат од Независна листа Антонио Наумоски “Охрид има План Б”

Close