(ФОТО) Блокиран патот Елен Камен – Радожда

Радожда е надвор од Македонија во моментов, се вели во објавата на ФБ VOX Struga.

Тие објаснуваат дека патот Елен Камен – Радожда е блокиран. Според објавата карпата за која е алармирано во повеќе наврати си дава резултати поради негрижата од надлежните органи. Опасноста е голема. Никој ништо не превзема нити за да се реши овој проблем, се вели во објавата од VOX Struga.

Close