(ФОТО) Обелеа врвовите на планините околу Охрид

Обилните врнежи од дожд кои беа во текот на целиот ден, доведоа до снежни врнежи на повисоките планини околу Охрид.

Побеле и  врвот на планината Петрино која се издигнува над Охрид.

 

Close