Георгиески: Охрид конечно добива градски плажи по сите современи текови и еколошки препораки

 

Прашањето за зачувување и уредување на крајбрежјето на Охридското Езеро со децении беше игнорирано. Храбро одлучивме да ја напуштиме таа практика. Препораките од УНЕСКО по кои постапивме ни дадоа дополнителен правец.
Охрид конечно добива градски плажи по сите современи текови и еколошки препораки.
#НајдобротоЗаОхрид #Заокружи12
-стои во ФБ објавата од кандидатот за градоначалник од СДСМ , Константин Георгиески.

Close