Кандидатот од ВМРО ДПМНЕ, Кирил Пецаков доби поддршка од поранешниот градоначалник на Прилеп

Работна(кафе)средба со Д-р Кирил Пецаков кандидат на ВМРО ДПМНЕ и без сомнение идниот градоначалник на Охрид…
👉Разменивме искуства, размислувања и идеи за идното поефикасно функционирање на Локалната самоуправа на Охрид,за да биде прав сервис на Охриѓани..
✅Охрид има огромен потенцијал да биде една од најдобрите Општини во регионот и убеден сум дека Пецак со својата младост, енергија, посветеност, одличните идеи и пред сè чесност и еднаквост кон сите, несомнено ќе успее во тоа!!!
📢Неговиот приоритет е задржување на младите и претворање на Охрид во туристичка дестинација за сите сезони,да биде посакуван бренд на Балканот!!!
НАПРЕД ОХРИД,НАПРЕД ПЕЦАК
-напиша по средбата Марјан Ристески на ФБ.
Close