Пецаков: За Железничка и Охрид потребни се проекти за развој, еве што нудиме…

За Железничка и Охрид потребни се проекти за развој и за таа цел гарантираме:
✔️Изградба и рекнострукција на современо детско игралиште.
✔️Изградба и реконструкција на атмосферска канализација на улиците ,,Будва“ и „Прилепска“.
✔️Промена на водоводна мрежа на улиците „Винковачка“ и „Крали Марко“.
✔️Асфалтирање и реконструкција на улиците „Будва“, „Прилепска“ и „Винковачка“, нашиша на својот ФБ профил кандидатот за градоначалник од ВМРО ДПМНЕ, Кирил Пецаков.

Close