Арсовска: Силните жени секогаш поддржуваат еднакви можности за жените за напредување

Силните жени во општеството секогаш поддржуваат еднакви можности за жените за напредување и градење на иднина во град кој ќе биде на сите скопјани,напиша на Фејсбук, кандидатката за градоначалничка на Скопје, Данела Арсовска.

Close