“Охрид има План Б”: Воведување на општински додаток за лицата со инвалидитет

Независната советничка листа „Охрид има план Б“ ќе се залага за воведување на општински додаток за лицата кои се со инвалидитет на територијата на општина Охрид …
Заокружете број 98
За Просперитет
За Охрид
Охрид има ПЛАН Б
-истакнуваат од Независната листа Антонио Наумоски “Охрид има План Б”
Close