(ВИДЕО) Заев се качи на маса за да прави селфи

Премиерот на Владата на Република Македонија Зоран Заев денес од како заврши на трибината во Охрид, со цел да направи успешно селфи со подмладокот на СДСМ – Охрид, се качи на масата за да се слика со телефонот.

Како изгледаше тоа погледнете во видеото:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close