(ФОТО) Стоилковски: Кордон полиција застаната пред земјоделци на протест обезбедува сообраќај по една лента на патот Штип Кочани

Кордон полиција застаната пред земјоделци на протест обезбедува сообраќај по една лента на патот Штип Кочани.

Ги споделувам фотографиите за реална споредба со режираната сцена само два дена претходно за потребите на Заев и власта за “протест” при владин протокол за положување цвеќе.

Не верував дека постојат луѓе коишто може да се спуштат подолу од мотото “чуму ти е идентитетот без пари” за да му дадат легитимитет на Диктаторот, пишува Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО ДПМНЕ.

Close