“Охрид има План Б”: Изградба на јавни паркинзи и гаражи со цел растоварување на централното градско подрачје

Независната советничка листа „Охрид има план Б“ ќе се залага за изградба на мрежа на јавни паркинзи и гаражи со цел растоварување на централното градско подрачје и овозможување на брзо движење на такси услугите.
Заокружете број 98
За Просперитет
За Охрид
Охрид има ПЛАН Б
-истакнуваат од Независна листа Антонио Наумоски “Охрид има План Б”.
Close