“Охрид има План Б”: Ќе се залагаме за изградба на дом за бездомни лица

Независната советничка листа „Охрид има план Б“ ќе се залага за изградба на дом за бездомни лица…Заокружете број 98 За Просперитет За ОхридОхрид има ПЛАН Б, истакнуваат од Независна листа Антонио Наумоски “Охрид има План Б”.

Close