Кривична пријава за упатување закани

Поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загрозување на сигурноста“, ОВР Струга поднесе кривична пријава против лице на (33) години  од селото Мешеишта, општина Дебарца.

Тој, на вработен во казнено поправната установа „Затвор“-Струга, му упатил повеќе закани.

Close