“Охрид има План Б”: Знеме како да ставиме крај на ѓубрето и смрдеата од Буково

-Ѓубре на сите страни, оштетени контејнери, преполни корпи за отпадоци, смрдеа од “Буково”, ова мора да го оставиме зад нас.

Заедно со вас знаеме и можеме.За број 98. Затоа што имаме план. Имаме План Б за нашиот најубав Охрид , истакнуваат од Независна листа Антонио Наумоски “Охрид има План Б”

Close