Георгиески: Вистински ги вреднуваме делата на претходните генерации и оддаваме огромна почит на нивниот придонес

Вистински ги вреднуваме делата на претходните генерации и оддаваме огромна почит на нивниот придонес за градењето на самостојна и демократска држава.
Нивната храброст, искуство и нивните државнички идеали ни даваат мотив и сила да продолжиме понатаму во исполнување на нашите зацртани цели, а тоа се подобри услови за живеење за идните поколенија.
-стои во ФБ објавата на кандидатот за градоначалник од СДСМ, Константин Георгиески.
Close