Кандидатот за градоначалник од ВМРО ДПМНЕ Кирил Пецаков во посета на пазарџиите

Д-р Кирил Пецаков заедно со кандидатите за советници и младите во посета на пазарџиите кои искажаа бројни проблеми и незадоволство од власта.
Горди сме на нашите дела, на новиот Градски пазар што го изградивме и ги подобривме условите за работа на сите. Таквиот начин гарантираме дека продолжува и понатаму по победата на 17 октомври.
Доста е од проблеми кои ги создава власта, потребни се промени и нови проекти, ние знаеме како затоа што секогаш се грижиме за својот народ.
-стои во ФБ објавата на ОК ВМРО ДПМНЕ Охрид.
Close