Пожар во плевна во село Лешани

На 08.10.2021 во 14.30 часот било пријавено дека во с.Лешани – Дебрца настанал пожар во плевна, сопственост на лице  од с.Лешани, при што изгорело сено.
Пожарот бил локализиран од Територијална противпожарна единица Охрид.
Излезено било на местото од полициски службеници од СВР Охрид.
Enter

You sent

Close